logo logo
 
 

Etalagewedstrijd 2019

placehold

Wie heeft dit jaar de mooiste etalage van Leiden?

Van 10 t/m 30 juni 2019 organiseren Leiden Shopping en Centrummanagement Leiden tijdens Stadsfestival de Lakenfeesten voor de 2e keer de Leidse etalagewedstrijd. De winnaars van 2018 waren Kapsones Kappers (Publiekswinnaar) en Terpentijn 4Art (Jurywinnaar). Vanwege het grote succes van vorig jaar organiseren wij deze wedstrijd opnieuw.

Hoe kan ik meedoen?

placehold

Elke ondernemer met een etalage (groot of klein) kan meedoen. We vragen je om deze etalage in te richten met de kleuren rood en wit. Om je alvast op weg te helpen, ontvang je rode en witte lakens. Rood en wit zijn natuurlijk de kleuren van Leiden en refereren ook aan Stadsfestival de Lakenfeesten. Je mag deze lakens verwerken zoals je zelf wilt, we hoeven ze niet terug, dus laat je creativiteit de vrije loop. Tip! Bewaar de opstelling en lakens wel, zodat je volgend jaar alvast én een goede start hebt en hiermee ook bijdraagt aan een duurzame wedstrijd.

Om te weten hoeveel stof wij moeten aanschaffen, moeten wij wel weten hoeveel ondernemers meedoen. Meld je daarom vóór 2 juni a.s. aan via deze actiepagina:
https://leidenshopping.com/etalagewedstrijd

Hoe werkt het stemmen?

placehold

Via LeidenShopping roepen wij bezoekers op om op jullie etalages te stemmen. Je kunt hier zelf natuurlijk aan bijdragen door via jouw eigen Social Media & website bezoekers te verzoeken om op jou te stemmen. Je ontvangt hiervoor ook flyers om uit te delen aan de bezoekers (of om bijvoorbeeld in je etalage te hangen), zodat je kunt laten zien dat je meedoet aan de wedstrijd.


Periode waarin gestemd kan worden
Op maandag 10 juni moet jouw etalage aan het einde van de dag ingericht zijn. Het publiek kan stemmen tussen dinsdag 11 en zondag 23 juni. We verzoeken je uiteraard om de etalage t/m de laatste dag van de Lakenfeesten, zondag 30 juni, zo ingericht te laten.


Bekendmaking winnaars
Ook dit jaar hebben wij een jurywinnaar en een publiekswinnaar. De bekendmaking van de winnaars en de bijbehorende prijsuitreiking vindt plaats tijdens de Lakenfeesten.


Alles op een rijtje

Vóór 2 juni          Aanmelden via
https://leidenshopping.com/etalagewedstrijd          
 3-9 juni Uitdelen lakens
10-30 juni
Etalage ingericht vanaf maandag(avond) 10 juni
Weekend 23 juni Jurybeoordeling

27-30 juni Prijsuitreiking winnaars tijdens Lakenfeesten
Terugblik van overige activiteiten


Klik HIER voor een terugblik naar 2018.
Klik HIER voor een terugblik naar 2017.
Klik HIER voor een terugblik naar 2016.
Klik HIER voor een terugblik naar 2015.
Klik HIER voor een terugblik naar 2014.