logo logo
 
 

Leidsglas

placehold

Op 31 januari heeft wethouder Yvonne van Delft in de raadscommissie van de gemeente Leiden het voornemen aangekondigd om aankomende 2 & 3 oktober te willen werken met eco-glazen met statiegeld.

Lees verder
 

Uitnodiging brainstorm marketingcampagne: denk je mee?

placehold

Op 19 februari aanstaande zal een informatie- en brainstormsessie plaatsvinden over de in ontwikkeling zijnde marketingcampagne voor Leiden als winkelstad.

Lees verder
 

Oproep voor talentvolle ondernemers Haarlemmerstraat Oost

placehold

Haarlemmerstraat Oost is een straat die op dit moment volop in ontwikkeling is en waar mooie ondernemerskansen liggen.

Lees verder
 

Gratis startersdag Leidse Regio

placehold

Startersdagen.com organiseert in samenwerking met Economie071 op woensdag 6 februari 2019 een gratis startersdag in Holiday Inn te Leiden.

Lees verder
 

Vrijwilligers Winter Wonder Weken in het zonnetje gezet

placehold

Zondagmiddag 3 februari werden de vrijwilligers bedankt voor hun fantastische inzet tijdens de diverse evenementen van de Winter Wonder Weken.

Lees verder
 

Nieuwe evenementen geven kleur aan zevende editie Winter Wonder Weken

placehold

Centrummanagement Leiden blikt enthousiast terug op de zevende editie van de Winter Wonder Weken die plaatsvond in de periode van zaterdag 24 november t/m zondag 6 januari.

Lees verder
 

Nieuw bij CML: Sofie Dijkhuizen

placehold

Vanaf januari 2019 is Sofie Dijkhuizen, Vestigingsadvsieur Binnenstad Leiden, gestart bij Centrummanagement Leiden. Zij stelt zich graag kort even aan je voor!

Lees verder
 

Eerste Leidse plastic gescheiden bij afvalverwerker

placehold

Sinds 1 januari haalt de nieuwe scheidingsinstallatie van de afvalverwerker (AVR) drankkartons en plastic uit het afval. Plastic kan vanaf nu dus bij het restafval.

Lees verder
 

Vragen aan de gemeente? Nu ook per WhatsApp bereikbaar!

placehold

Gemeente Leiden is gestart met een pilot waarbij inwoners via WhatsApp vragen aan de gemeente kunnen stellen. WhatsApp biedt een persoonlijke en laagdrempelige manier om een vraag te stellen.

Lees verder
 

Ambitiedocument: Leiden op weg naar 2030!

placehold

In de Into Business deze maand, december 2018, is een artikel opgenomen over het ambitiedocument waarin de vraag 'hoe we de stad economisch vitaal houden' centraal staat.

Lees verder