logo logo
 
 

Burgemeester Goeswijn

placehold

De Choorlammersteeg is een prachtige wijnbar rijker: Burgemeester Goeswijn. Hier kun je terecht voor heerlijke wijnen per glas, vegetarische hapjes, koffie met wat lekkers toe en jazz-muziek op de achtergrond.

Lees verder
 

Vinteage

placehold

In de Breestraat, nummer 117, kun je vanaf nu terecht bij Vinteage. Niet alleen voor ontbijt en lunch, maar ook voor een high tea, high coffee, high beer of high wine, allen met bijpassende hapjes.

Lees verder
 

Fietsenstalling onder de Waag langer open

placehold

Ga je in Leiden uit eten, naar de film, of het theater? Vanaf maandag 12 augustus kun je je fiets ook 's avonds in de gratis Waagstalling zetten.

Lees verder
 

Marketingcampagne binnenstad Leiden

placehold

Centrummanagement Leiden en Leiden Marketing nodigen ondernemers uit de Leidse binnenstad van harte uit voor een informatiebijeenkomst over de marketingvisie en de daaruit voortkomende winkelcampagne.

Lees verder
 

WIN JE WINKEL IN HAARLEMMERSTRAAT-OOST

placehold

Word jij de nieuwe buurman van het Pindakaaswinkeltje, Amac, Modejacht of de Vliegershop? Droom jij al jaren van een eigen winkel? Dan is dit je kans! Laat je ondernemersdroom uitkomen en win je eigen winkel aan de Haarlemmerstraat 206.

Lees verder
 

Save the date: startbijeenkomst circulaire bouw

placehold

Economie071 sluit zich aan bij de landelijke coöperatie Cirkelstad en wordt daarmee Cirkelstad regio-071. Zij gaan aan de slag met projecten en initiatieven op het gebied van circulaire bouw. Op 25/9 vindt een bijeenkomst plaats.

Lees verder
 

Kleedvermaak

placehold

Adres: Haarlemmerstraat 181, 2312 DP LeidenLees verder
 

De Pindakaaswinkel

placehold

Adres: Haarlemmerstraat 190, 2312 GH Leiden

Lees verder
 

Mano's

placehold

Mano's is een eetgelegenheid waar ze gezonde maaltijden in een bowl maken (ook vegetarische en veganistische maaltijden). Je kunt er zowel ontbijten, als lunchen én avondeten. Je hebt daarnaast ook de de keuze om het mee te nemen of te laten bezorgen.

Lees verder
 

Collectiv. by Swan

placehold

De conceptstore wordt gevuld, gestyled en bemenst door ongeveer 30 samenwerkende kleine ondernemers.

Lees verder