logo logo
 
 

Vacature centrummanager 1FTE

Centrummanagement Leiden is op korte termijn op zoek naar een gedreven: CENTRUMMANAGER (1FTE) voor de binnenstad van Leiden

Lees verder
 

Centrummanagement Leiden lanceert ‘Trakteer jezelf op Leiden’ winkelcampagne

placehold

Maandagavond is in het bijzijn van ondernemers uit Leiden centrum het marketingplan Binnenstad Leiden en de daaruit voortvloeiende winkelcampagne ‘trakteer jezelf op Leiden’ gepresenteerd.

Lees verder
 

De Paradijsvogel winnaar 'Win je Winkel' Leiden!

placehold

Jolanda Gaal zal naar verwachting 1 november de deuren openen van haar winkel 'De Paradijsvogel' aan de Haarlemmerstraat 206.

Lees verder
 

Favoriet Sport

placehold

Goed nieuws voor de sportieveling! In de Haarlemmerstraat (nummer 43-45) is tegenwoordig Favoriet Sport te vinden!

Lees verder
 

Burgemeester Goeswijn

placehold

De Choorlammersteeg is een prachtige wijnbar rijker: Burgemeester Goeswijn. Hier kun je terecht voor heerlijke wijnen per glas, vegetarische hapjes, koffie met wat lekkers toe en jazz-muziek op de achtergrond.

Lees verder
 

Vinteage

placehold

In de Breestraat, nummer 117, kun je vanaf nu terecht bij Vinteage. Niet alleen voor ontbijt en lunch, maar ook voor een high tea, high coffee, high beer of high wine, allen met bijpassende hapjes.

Lees verder
 

Marketingcampagne binnenstad Leiden

placehold

Centrummanagement Leiden en Leiden Marketing nodigen ondernemers uit de Leidse binnenstad van harte uit voor een informatiebijeenkomst over de marketingvisie en de daaruit voortkomende winkelcampagne.

Lees verder
 

WIN JE WINKEL IN HAARLEMMERSTRAAT-OOST

placehold

Word jij de nieuwe buurman van het Pindakaaswinkeltje, Amac, Modejacht of de Vliegershop? Droom jij al jaren van een eigen winkel? Dan is dit je kans! Laat je ondernemersdroom uitkomen en win je eigen winkel aan de Haarlemmerstraat 206.

Lees verder
 

Save the date: startbijeenkomst circulaire bouw

placehold

Economie071 sluit zich aan bij de landelijke coöperatie Cirkelstad en wordt daarmee Cirkelstad regio-071. Zij gaan aan de slag met projecten en initiatieven op het gebied van circulaire bouw. Op 25/9 vindt een bijeenkomst plaats.

Lees verder
 

Kleedvermaak

placehold

Adres: Haarlemmerstraat 181, 2312 DP LeidenLees verder