logo logo
 
 

Enquête Binnenstad Online

Geef je mening over de Leidse binnenstad via de enquête -Binnenstad Online-. De resultaten van deze enquête worden gebruikt voor het maken van een nieuw plan voor de binnenstad voor de komende vijf jaar (2020-2025).

Lees verder
 

Bouwnieuws Haarlemmerstraat 17 en 18 juni

Het is bekend wanneer de bouwkraan wordt geplaatst. Op de avond van 17 en 18 juni wordt de kraan geplaatst op de bouwlocatie aan de Haarlemmerstraat.

Lees verder
 

Leiden wederom in top 10 meest vitale binnensteden!

placehold

De Leidse binnenstad wordt steeds vitaler! Volgens Goudappel Coffeng is Leiden drie plaatsen gestegen t.o.v. twee jaar geleden en komt daarmee op de zesde plek!

Lees verder
 

Het Stadslokaal

placehold

In het kantoor vind je verschillende typen werkplekken, zo kan je ook staand werken of even wegzakken in een lekkere stoel. Jouw bezoek ontvang je in de karaktervolle vergaderruimte en is van alle gemakken voorzien.


Lees verder
 

Leidens ontzet met eco-glazen

Dit jaar wordt er op 2 en 3 oktober voor het eerst gebruik gemaakt van eco-glazen met statiegeld in Leiden. Dit geldt voor alle horeca in de openbare ruimte.

Lees verder
 

Wie heeft dit jaar de mooiste etalage van Leiden?

placehold

Van 10 t/m 30 juni 2019 organiseren Leiden Shopping en Centrummanagement Leiden tijdens Stadsfestival de Lakenfeesten voor de 2e keer de Leidse etalagewedstrijd.

Lees verder
 

Ondernemend Leiden en Centrummanagement Leiden kiezen nieuwe boegbeelden

placehold

Erwin Roodhart start met ingang van 1 juni als Manager Stadsbreed bij Ondernemend Leiden. Binnen Centrummanagement Leiden zal hij worden opgevolgd door Hans Gennotte.


Lees verder
 

Drukte verwacht tijdens Leiden Marathon

placehold

Aankomend weekend vindt de Leiden Marathon plaats. Wij vragen ondernemers rekening te houden met extra drukte in de Leidse binnenstad en communiceren in dit bericht de diverse oversteekpunten.

Lees verder
 

Leiden Winkel Marathon: doe jij mee?

placehold

In de week voorafgaande aan de Leiden Marathon (18 en 19 mei) wordt met een Winkelmarathon aangehaakt op dit evenement, met een loterij met aantrekkelijke prijzen.

Lees verder
 

De 'Qoodybag' van Leiden Marathon: een digitale goodiebag

placehold

De 'Qoodybag' van Leiden Marathon: een digitale goodiebag die wordt aangeboden aan alle 15.000 deelnemers van de marathon.

Lees verder