logo logo
 
 

Gezellige drukte in de Leidse binnenstad verwacht: Open Dag Universiteit op 24/2

placehold

Op zaterdag 24 februari vindt de Open Dag van de Universiteit Leiden plaats en worden weer 11.000 bezoekers, middelbare scholieren én hun ouders, verwacht in de Leidse binnenstad.

Lees verder
 

Plaats jij een gratis advertentie in de goodiebag van Leiden Marathon?

placehold

De 'Qoodybag' van Leiden Marathon: een digitale goodiebag die zij gaan aanbieden aan alle 15.000 deelnemers van de marathon.

Lees verder
 

Uitnodiging bijeenkomst 'Zon op daken'

placehold

Op 15 februari 2018 organiseert Holland Rijnland namens de 18 partijen van het Regionale Energieakkoord een bijeenkomst voor en met bedrijven over zonne-energie op grote daken.

Lees verder
 

Van Gelder wint aanbesteding Maresingel-Rijnsburgersingel

placehold

De Van Gelder Groep gaat de herinrichting van de Maresingel-Rijnsburgersingel uitvoeren. Van Gelder wint de aanbesteding van het werk op basis van beste plan van aanpak en laagst ingediende prijs.

Lees verder
 

Ondernemend Leiden roept op tot intensievere samenwerking!

placehold

Op woensdag 7 februari a.s. zal in het Scheltemacomplex het Verkiezingsdebat met aansluitend de zevende editie van de BinnenstadsBorrel plaatsvinden.

Lees verder
 

Update Parkeergarage Garenmarkt

placehold

Vorige week mochten wethouder Paul Laudy en de lokale pers alvast in parkeergarage Garenmarkt staan.

Lees verder
 

Make-over voor Morsstraat

placehold

De afgelopen maanden is samen met ondernemers, bewoners en andere belanghebbenden nagedacht hoe de straat het best ingericht kan worden.

Lees verder
 

Verkiezingsdebat en BinnenstadsBorrel

placehold

Op woensdag 7 februari zal in het Scheltemacomplex een verkiezingsdebat worden georganiseerd. Aansluitend zal de zevende editie van de BinnenstadsBorrel plaatsvinden.

Lees verder
 

Groene tuin en meer ruimte voor samenwerking op het stadhuis

placehold

Het stadhuis krijgt groene tuin en meer ruimte voor samenwerking met de stad. Dat heeft het college van burgemeester en wethouders besloten.

Lees verder
 

Dura Vermeer wint aanbesteding Singelparkbruggen

placehold

De bruggen van het Singelpark worden gebouwd door Dura Vermeer. Dura Vermeer heeft de aanbesteding gewonnen met een onderscheidende aanpak met veel aandacht voor de binnenstedelijke complexiteit.

Lees verder