logo logo
 
 

Leiden Marathon en binnenstadondernemers helpen elkaar

placehold

Leiden Marathon en de binnenstadondernemers helpen elkaar de coronatijden door.

Naast de ondernemers, heeft ook de Leiden Marathon het moeilijk. Daarom is een initiatief bedacht om de (binnenstad)ondernemers te betrekken bij een echte win-win-actie. In de maand november organiseert de Leiden Marathon een grote crowdfundingscampagne voor haar achterban van enkele tienduizenden deelnemers en volgers, waarmee een deel van de verliezen door het niet-doorgaan van de 30e Leiden Marathon kunnen worden goedgemaakt. Daarvoor wil de marathonorganisatie producten inkopen bij de Leidse ondernemers.

Denk daarbij aan een uitgebreid diner voor twee in een goed restaurant dat tegen een eerlijke prijs wordt “ingekocht”. De marathon stopt daar dan een opslag op en verkoopt dit als bijzonder item op het crowdfundingsplatform. Stel dat een restaurant een diner voor twee kan aanbieden voor €80, dan verkoopt de marathon dit bijvoorbeeld voor €150 en worden beide partijen er beter van. Het restaurant wordt natuurlijk op het platform en in verschillende andere uitingen genoemd. Het diner vindt natuurlijk pas plaats als het weer mag.

Zo kan het ook gaan met een nieuwe fiets, boeken, interieur, sieraden, een taart of wat nog meer kan worden bedacht door de Leidse ondernemers. Vind je het wat? Neem dan contact op met Mok Scheffer (071-5144461/06-50838281 of mok.scheffer@marathon.nl). De actie van de Leiden Marathon loopt gedurende november.

Zo helpen wij elkaar in de hoop dat de Leiden Marathon blijft bestaan en de ondernemers door de crisis heen komen. 

Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsitems
Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsitems