logo logo
 
 

Ondernemer gezocht: begin jij jouw tassenwinkel in de Breestraat?

Na 45 jaar gaat Laurens Verspaandonk met pensioen en stopt hij met Comtesse. Samen met het Centrummanagement zoekt hij nu een opvolger.

Deze lederwarenwinkel op de Breestraat is een echt begrip in de Leidse regio en hét adres voor tassen, koffers en portemonnees en andere lederen accessoires. Doordat Verspaandonk nog geen goede vervanger heeft gevonden die de winkel wil overnemen, dreigt dit Leidse pareltje nu verloren te gaan. Daarom slaan Centrummanagement Leiden en Verspaandonk de handen ineen om een nieuwe eigenaar te vinden voor Comtesse.

Inmiddels is de opheffingsuitverkoop van Comtesse begonnen en blijft de winkel tot het einde van het jaar open. Verspaandonk: ‘We denken er over na om het pand daarna te verhuren, maar nog liever zouden we iemand vinden die de winkel over wil nemen’. Na de afgelopen decennia zeer succesvol te zijn geweest heeft Comtesse een grote, vaste klantenkring opgebouwd. ‘Het zou mooi zijn als onze vaste klanten ook na 31 december bij Comtesse terecht kunnen voor hun lederwaren’.

Daarom wordt er nu, samen met Centrummanagement Leiden, een nieuwe eigenaar gezocht voor Comtesse. De lederwarenwinkel midden op de Breestraat vormt het perfecte startpunt voor een (startend) ondernemer die een goed lopende winkel in Leiden wil overnemen. Verspaandonk: ‘En dat is niet alleen een mooie kans voor een ondernemer, het is ook een goede manier om deze bijzondere winkel voor de Breestraat en Leiden te behouden. Zeker in deze tijd’.

Centrummanagement Leiden zet zich de komende periode hard in om de retail op de Breestraat te ondersteunen en verder te ontwikkelen. Na een succesvolle aanpak van de leegstand op de Haarlemmerstraat, richt de stichting zich nu op de Breestraat. Ondernemers die geïnteresseerd zijn in het overnemen van Comtesse kunnen contact opnemen met Centrummanagement Leiden via info@centrumvanleiden.nl.

Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsitems
Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsitems