logo logo
 
 

Centrummanagement Leiden start campagne: koop juist nu lokaal

placehold

De Leidse ondernemers worden, net als de rest van de samenleving, hard getroffen door de gevolgen van de coronacrisis. Veel ondernemers kunnen een steuntje in de rug dan ook goed gebruiken.


Alle horecaondernemingen hebben hun deuren moeten sluiten en veel winkels hebben te maken met fors dalende klantenaantallen. Daarom is het Centrummanagement Leiden een campagne begonnen om Leidenaren op te roepen juist nu online aankopen te doen bij lokale winkels en horecagelegenheden.

Ook in deze onzekere tijden is het mogelijk om op een veilige manier aankopen te doen bij winkels en restaurants. Zo hebben veel winkels in Leiden ook een webshop waar je terecht kunt voor bijvoorbeeld schoenen, kleding en boeken. Daarnaast is het bij veel restaurants en andere horecagelegenheden mogelijk om je maaltijd te bestellen en af te halen, waardoor je toch een diner van je favoriete restaurant kunt eten.

In de campagne ‘Koop juist nu lokaal’ roept het Centrummanagement Leiden, in samenwerking met Leiden Marketing, Leidenaren op juist nu aankopen te doen bij lokale ondernemers. Niet alleen kan dit op een veilige manier, ook steunt men hiermee in deze moeilijke tijd lokale ondernemers en daarmee uiteindelijk de hele stad. Via verschillende kanalen zullen tips en adviezen worden gegeven over hoe mensen tijdens deze crisis lokaal boodschappen kunnen doen.

Daarnaast worden op de website Thuis in Leiden initiatieven van restaurants en winkels verzameld waar het mogelijk is om producten af te halen of je bestelling te laten bezorgen. Ondernemers die zelf zulke initiatieven in het leven hebben geroepen, kunnen dit doorgeven via dit formulier.

Stichting Centrummanagement Leiden
Stichting Centrummanagement Leiden is er voor iedere ondernemer in de Leidse binnenstad. Doel van het Centrummanagement is de binnenstad van Leiden bruisend, aantrekkelijk en economisch vitaal houden. Dit doen wij door het organiseren van bezoekers verhogende evenementen, het aantrekken van winkels, leegstandsbestrijding en belangenbehartiging voor ondernemers.

Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsitems
Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsitems