logo logo
 
 

Herinrichting Kaasmarkt: een nieuwe huiskamer voor de binnenstad

placehold

Het Centrummanagement Leiden komt met plan voor meer groen, ontspanning en wonen op de Kaasmarkt.

Lees verder
 

Crisisteam Economie steunt ondernemers en bereidt zich voor op veilige opening

 

Wat vinden ondernemers van de autoluw-plannen?

Vanuit de gemeente Leiden gaat de komende jaren gewerkt worden aan het autoluw maken van de Leidse binnenstad. Het Centrummanagement is benieuwd naar de reactie van ondernemers.

Lees verder
 

Hier gaan we voor in 2021

placehold

We hebben een roerig jaar achter de rug, waarbij veel ondernemers de gevolgen van de coronacrisis hebben gevoeld. Gelukkig gloort er in 2021 licht aan het einde van de tunnel.

Lees verder
 

Leids Stimuleringsfonds is een feit!

placehold

Leids Stimuleringsfonds helpt ondernemers duurzaam uit de crisis te komen. ‘We moeten nu investeren om de veerkracht van de lokale economie te vergroten’.

Lees verder
 

Kennis & Kunde workshop Marketing

placehold

In vijf stappen naar een succesvol marketingplan voor jouw onderneming, je leert het tijdens onze gratis workshop Marketing.

Lees verder
 

Informatie voor ondernemers over de coronacrisis

placehold

De landelijke maatregelen om de verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen hebben grote consequenties voor de samenleving. Op de website van de gemeente staat alle actuele informatie voor ondernemers.

Lees verder
 

Centrummanagement Leiden start campagne: koop juist nu lokaal

placehold

De Leidse ondernemers worden, net als de rest van de samenleving, hard getroffen door de gevolgen van de coronacrisis. Veel ondernemers kunnen een steuntje in de rug dan ook goed gebruiken.

Lees verder
 

Leidse binnenstad krijgt gouden ster Keurmerk Veilig Ondernemen

placehold

De binnenstad van Leiden heeft vanmiddag de gouden ster van het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) gekregen van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV).

Lees verder
 

E-bakfiets voor bedrijfsafval Leiden centrum

placehold

Centrumondernemers gaan hun afval beter scheiden. Vanaf 1 maart komt het bedrijf InzamelHelden dagelijks aparte afvalstromen ophalen bij horeca en winkels in de binnenstad.

Lees verder