logo logo
 
 

Scotch & Soda

placehold

Sinds kort is onze sleutelstad weer een prachtige kledingwinkel rijker: Scotch & Soda! De Nederlandse kledingwinkel heeft sinds 2 weken een prachtige winkel geopend in Leiden aan de Aalmarkt 8A.

Lees verder
 

Mountain Warehouse

placehold

Leiden heeft er een nieuwe aanwinst bij, Mountain Warehouse opent haar deuren op de Haarlemmerstraat 140.

Lees verder
 

GENTS

placehold

Pakkenwinkel GENTS is verhuisd! Wegens ruimtegebrek was het noodzakelijk om een nieuwe locatie te zoeken. GENTS zal te vinden zijn op de Haarlemmerstraat 149. De oude locatie op de Haarlemmerstraat 127 zal tijdelijk omgetoverd worden tot een outlet store.

Lees verder
 

Nowa's

placehold

De Haarlemmerstraat is een nieuwe muziekwinkel rijker. Eigenaar Ischa Nowa is erg blij dat hij deze stap heeft gezet. Een prachtige muziekwinkel waar vinyl, cd’s, accessoires, koffie, thee maar vooral beleving te vinden is.

Lees verder
 

Nieuw in Leiden: Mama Nova

placehold

Mama Nova betekent ‘nieuwe moeder’, passend bij de doelgroep waar de winkel op mikt. "Met Mama Nova wil ik een ontmoetingsplek creëren voor jonge ouders.”, aldus Lotte Beugelsdijk.

Lees verder
 

Harlem 6

placehold

Sinds kort is het centrum van Leiden een sfeervolle winkel rijker. Harlem 6 is de nieuwe winkel gevestigd op de Haarlemmerstraat 6. De naam is geen toeval, deze is natuurlijk ontstaan toen de winkel op deze locatie werd gevestigd.

Lees verder
 

Tikkeltje

placehold

Nadat Yvon van der Mey vier jaar geleden Tikkeltje overnam in Voorschoten heeft ze besloten om met deze leuke winkel te verhuizen naar de bekendste winkelstraat van Leiden, de Haarlemmerstraat.

Lees verder
 

Mozaiek enzo

placehold

Sinds 24 september is Leiden een prachtige kleurrijke winkel rijker. Mozaiek enzo is beslist de kleurrijkste winkel van Leiden. Er is niet alleen alles op het gebied van mozaïek te koop, ook kun je er kleurrijke woonaccessoires vinden en workshops volgen.

Lees verder
 

Chocolate Company Leiden

placehold

Sinds een paar weken is de Chocolate Company geopend op de hoek van de Haarlemmerstraat en de Prinsessekade. Een jaar geleden ruilde bekend K&G muzikant Walter Pasma zijn vaste baan in voor het avontuur als franchisenemer voor de Chocolate Company.

Lees verder
 

Kleedvermaak #4

placehold

Kleedvermaak is terug, op de Nieuwstraat 13! Met een eerste editie in 2014, start in mei 2017 de vierde editie met een hoop meer ervaring en kennis.

Lees verder