logo logo
 
 

Kennis & Kunde

placehold

 

Inspiratiesessie (9 mei) - klik hier en meld je aan!

Op woensdagavond 9 mei trappen wij de nieuwste serie Kennis & Kunde af met een inspiratiesessie bij HUBspot Leiden (Langegracht 70, Leiden). Dit jaar is het thema ‘Ben jij klaar voor de toekomst?!’.

Tijdens de avond zullen inspirerende sprekers hun ervaringen delen, de workshops worden toegelicht met de mogelijkheid tot inschrijven en zal er een netwerkplek worden geboden om andere ondernemers te ontmoeten; kortom, dit wil je niet missen!

Praktische informatie:

Locatie HUBspot Leiden (Langegracht 70, Leiden)
18:00 uur Inloop (met hapje en drankje)
18:30 uur Start programma
21:30 uur Start netwerkborrel

Wij zijn er trots op dat Marc de Hond tijdens deze bijenkomst zijn ervaring en kennis zal inzetten om dit thema kracht bij zal zetten. We hebben met zorg een inspirerend programma samengesteld om de nieuwe reeks Kennis&Kunde workshops af te trappen.


Programma

 • Inloop met hapje en drankje;

 • Inspirerende spreker met als thema 'Waar de werelden van offline en online retail elkaar ontmoeten';

 • Erik Versnel, directievoorzitter van Rabobank Leiden-Katwijk

  Het consumentengedrag, de concurrentie en technologie veranderen en daarmee ook de retail- en horecasector. Online zal nog forser groeien met alle gevolgen voor fysieke winkels en winkelgebieden. Er actief op inspelen is een must. Tijdens de Inspiratiesessie Kennis & Kunde staat directievoorzitter Erik Versnel van Rabobank Leiden-Katwijk stil bij de laatste trends en zoekt hierbij voorbeelden in de eigen regio. Daarnaast gaat hij graag het gesprek aan met jou over deze veranderingen. Wat doe jij bijvoorbeeld aan beleving om klanten te inspireren en binden?

 • Toelichting op de nieuwe reeks Kennis & Kunde workshops, bekijk het overzicht hieronder.

 • Pauze met mogelijkheid tot inschrijven workshops

 • Gastspreker Marc de Hond

  “Wat is het ergste dat kan gebeuren? Dat iets mislukt? Nou en?”. Behalve zijn ervaringen als succesvol ondernemer, zullen wij samen met Marc aandacht geven aan het nieuwe project ‘Leiden laagdrempelig’ waarmee invulling wordt gegeven aan het VN-verdrag inzake de rechten van personen met een handicap.

 • Afsluitende netwerkborrelMeld je aan via deze link voor de inspiratiesessie!Jaarplanning

Klik hier om je aan te melden voor de workshops. 

Tijdens de inspiratiesessie kun je je natuurlijk ook direct inschrijven voor de nieuwe praktische workshops. Dit jaar komen de volgende thema's aan bod (klik op de workshops voor meer informatie):

 

Alle workshops beginnen om 18.00 uur met een inloop met drankje en broodje en eindigen omstreeks 21.30 uur. Hierna is nog tijd voor een netwerkborrel.


Voor wie zijn de workshops bedoeld?

De workshops zijn voor maximaal 4 personen per onderneming, tenzij anders aangegeven. Ondernemers/eigenaars, leidinggevenden en medewerkers… iedereen is dus in principe welkom!


Belangrijk!
De workshops zijn GRATIS indien je je voor of tijdens de inspiratiesessie hebt ingeschreven. Indien je afwezig bent op de workshop zonder geldige afmelding, dan brengen wij € 75,00 in rekening. Het Centrummanagement Leiden behoudt het recht, indien noodzakelijk en/of onvermijdelijk, wijzigingen aan te brengen in de programmering van de workshops.


Partners

Centrummanagement Leiden organiseert deze workshops met
medewerking van:

Terugblik...


Klik HIER voor een terugblik naar 2017.
Klik HIER voor een terugblik naar 2016.
Klik HIER voor een terugblik naar 2015.
Klik HIER voor een terugblik naar 2015.