logo logo
 
 

Drukte verwacht tijdens Leiden Marathon

placehold

Aankomend weekend vindt de Leiden Marathon plaats. Wij vragen ondernemers rekening te houden met extra drukte in de Leidse binnenstad en communiceren in dit bericht de diverse oversteekpunten.

Lees verder
 

Leiden Winkel Marathon: doe jij mee?

placehold

In de week voorafgaande aan de Leiden Marathon (18 en 19 mei) wordt met een Winkelmarathon aangehaakt op dit evenement, met een loterij met aantrekkelijke prijzen.

Lees verder
 

Nieuw bij CML: Zoë van Es

placehold

Vanaf april 2019 is Zoë van Es, Project- en Communicatiemedewerker, gestart bij Centrummanagement Leiden. Zij stelt zich graag kort even aan je voor!

Lees verder
 

Dunkin' Donuts

placehold

Aan de Haarlemmerstraat 127 vinden we tegenwoordig Dunkin' Donuts. Onze Vestigingsadvieseur Binnenstad Leiden, Sofie Dijkhuizen, ging langs met onze gloednieuwe 'STADSPLANK'! Een klein welkomstcadeautje.

Lees verder
 

DaVintage Clothing

placehold

Aan de Haarlemmerstraat 247 vinden we tegenwoordig DaVintage. Onze Vestigingsadvieseur Binnenstad Leiden, Sofie Dijkhuizen, ging langs met onze gloednieuwe 'STADSPLANK'! Een klein welkomstcadeautje.

Lees verder
 

Uitnodiging bijeenkomst Eco-glazen

placehold

Wij nodigen u graag als betrokkene* bij 2 & 3 oktober uit op woensdag 15 mei van 11:45 -14:15 uur bij Koetshuis de Burcht om u op de hoogte te brengen van de gemaakte vorderingen van de werkgroep Leidsglas.

Lees verder
 

De 'Qoodybag' van Leiden Marathon: een digitale goodiebag

placehold

De 'Qoodybag' van Leiden Marathon: een digitale goodiebag die wordt aangeboden aan alle 15.000 deelnemers van de marathon.

Lees verder
 

Niet fietsen in voetgangersgebied

placehold

Centrummanagement Leiden organiseert samen met ondernemers en Handhaving een actie tegen het fietsen in voetgangersgebieden in het centrum.

Lees verder
 

Ondernemersborrel Leiden woensdag 22 mei

placehold

Op woensdag 22 mei vindt de ondernemersborrel 'samen maken we de stad' in de Stadsgehoorzaal plaats. Bekijk hier de uitnodiging.

Lees verder
 

Komst Heineken Nederland Commercie grote aanwinst voor Leiden!

placehold

We zijn zeer verheugd met het bericht dat het commerciële hoofdkantoor van Heineken zich in het eerste kwartaal van 2020 zal gaan vestigen in de “Lorentz”, de nieuwe ontwikkeling naast Leiden Centraal Station.

Lees verder