logo logo
 
 

Ondernemers starten petitie tegen parkeerplannen gemeente

placehold

De bereikbaarheid van Leiden staat onder druk. Het gemeentebestuur ontwikkelt hiertegen beleid met haar onlangs gepresenteerde Mobiliteitsnota en Parkeervisie. Het college houdt in dit plan onvoldoende rekening met de economische vitaliteit van de stad.

Lees verder
 

Leidse Stadspartners presenteren herstelplan Leiden

De Leidse Stadspartners Centrummanagement Leiden, Cultuurfonds Leiden en Leiden Marketing hebben de handen ineengeslagen voor een herstelplan Leiden.

Lees verder
 

Winkelwijzer: zo winkel je veilig en verantwoord

placehold

Samen met de gemeente Leiden hebben wij de Winkelwijzer ontworpen, waarin beschreven staat hoe men tijdens de coronacrisis veilig en verantwoord kan winkelen.

Lees verder
 

Trakteerkaart Leiden

placehold

Word inleverpunt van de enige Leidse cadeaubon!

Lees verder
 

Webinarserie over herbruikbare en recyclebare bekers

4 juni start de vierdelige webinar-serie over het gebruik van herbruikbare en recyclebare bekers.

Lees verder
 

Update coronacrisis: dit doen we op de lange termijn

We zien dat veel ondernemers op creatieve wijze omgaan met de uitdagingen die zijn ontstaan door de coronacrisis. Ook het Centrummanagement is druk bezig met de gevolgen van de coronacrisis.

Lees verder
 

Oproep: 'Zorg voor een werkbare situatie bij betalen huur'

Huurbetaling is voor veel ondernemers een zware last nu er door de coronacrisis niet of nauwelijks inkomsten zijn. Om deze lasten een beetje te verlichten roept het crisisteam Economie vastgoedeigenaren op om coulant om te gaan met huurbetaling.

Lees verder
 

Informatie voor ondernemers over de coronacrisis

placehold

De landelijke maatregelen om de verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen hebben grote consequenties voor de samenleving. Op de website van de gemeente staat alle actuele informatie voor ondernemers.

Lees verder
 

Centrummanagement Leiden start campagne: koop juist nu lokaal

placehold

De Leidse ondernemers worden, net als de rest van de samenleving, hard getroffen door de gevolgen van de coronacrisis. Veel ondernemers kunnen een steuntje in de rug dan ook goed gebruiken.

Lees verder
 

Leidse binnenstad krijgt gouden ster Keurmerk Veilig Ondernemen

placehold

De binnenstad van Leiden heeft vanmiddag de gouden ster van het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) gekregen van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV).

Lees verder