logo logo
 
 

Zing ook mee in de Hooglandse Kerk

placehold

Op vrijdag 7 december trappen we de sfeervolle decembermaand af. Wethouder Yvonne van Delft nodigt alle Leidenaren van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.


De komende periode is er weer volop gezelligheid in de Leidse Binnenstad. De sfeerverlichting brandt, de Kerstmarkt en ijsbaan zorgen voor veel sfeer en extra bezoekers.

Kom vanaf 18.00 uur ook genieten van een warm drankje en kerstliedjes meezingen in de Hooglandse Kerk. Laat u daarbij verwonderen door de lichtprojectie van het Blauwe Uur. Daarna tellen we op het Hooglandse KERSTplein met elkaar af tot alle lichtjes in de boom branden.

Joris’ Kerstboom
Dit jaar komt Joris’ Kerstboom weer naar Leiden. U kunt vanaf 7 december een wens in de boom hangen, dus ook tijdens deze feestelijke avond. Op zaterdag 15 en zondag 16 december komt de KRO-NCRV tv-opnames maken.

Vanaf zaterdag 8 december is de drijvende ijsbaan open en een week later op vrijdag 14 december start de drijvende kerstmarkt. Natuurlijk is er nog veel meer te doen in de Leidse binnenstad tijdens de Winter Wonder Weken. Voor het volledige programma kunt u kijken op www.leiden.nl/winterwonderweken.

Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsitems
Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsitems