logo logo
 
 

Groot onderhoud Parkeergarage Haarlemmerstraat

placehold

Op verzoek van de Gemeente Leiden informeren we je graag over de geplande onderhoudswerkzaamheden aan de Parkeergarage Haarlemmerstraat.


Op maandag 24 september starten onderhoudsbedrijf SealteQ en aannemersbedrijf Den Dubbelden b.v. met groot onderhoud aan de parkeergarage Haarlemmerstraat. Dit is de parkeergarage aan de Middelstegracht, gelegen boven de Albert Heijn. Na jarenlang gebruik is het beton in de garage toe aan een onderhoudsbeurt. Ook wordt gewerkt aan de dakranden van de garage. Naar verwachting zijn de werkzaamheden op vrijdag 16 november afgerond.

Werkzaamheden
Het beton en de dakranden van de parkeergarage worden op plekken waar dat nodig is hersteld. De werkzaamheden vinden plaats op alle verdiepingen en de hellingbanen. De werkzaamheden kunnen voor veel geluidhinder zorgen. De uitvoering is stofarm.
Er wordt gewerkt van maandag tot en met vrijdag van 07:00 tot 16:30 uur. In het weekend en op 2, 3 en 4 oktober wordt niet gewerkt en zijn alle verdiepingen beschikbaar. Een aantal parkeerplekken is dan afgezet met lint.

Parkeren
Uit onderzoek blijkt dat de parkeergarage voldoende capaciteit heeft om automobilisten tijdens de werkzaamheden een parkeerplek te bieden. Om goed en veilig te kunnen werken worden verdiepingen afgesloten. Er wordt per verdieping gewerkt. Op een aantal momenten zijn twee verdiepingen afgesloten. Dit wordt bij de ingang van de garage en op de verdieping zelf aangegeven met borden en linten. Wanneer aan de hellingbanen wordt gewerkt zijn verkeersregelaars aanwezig om het verkeer in goede banen te leiden.

Abonnementhouders
Mocht het toch druk worden in de garage dan wordt rekening gehouden met plekken voor abonnementhouders. Abonnementhouders van de parkeergarage Haarlemmerstraat hebben altijd toegang tot de garage. Hun kenteken wordt bij de ingang gescand en herkend.

Geen extra verdieping
De werkzaamheden die uitgevoerd worden hebben geen relatie met een eventuele extra verdieping bovenop de bestaande garage.

Informatie
Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden, dan kunt u terecht bij P1 (de beheerder van de parkeergarage) op telefoonnummer 071 - 820 0384. Wilt u iets vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 3 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsitems
Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsitems