logo logo
 
 

Vaarroute & brugtijden SAIL Leiden 2018

bijlage(n) bij nieuwsbericht
SAIL LEIDEN 2018_brugtijden en vaartijden.pdf
placehold

Klik hier voor een handig overzicht van de vaarroute en brugtijden tijdens SAIL Leiden 2018 (27-28-29 juli).


Leiden, 23 juli 2018

Op 27, 28 en 29 juli is Leiden drie dagen lang een groot, drijvend openluchtmuseum. Zo'n tweehonderd historische schepen zijn dan te bewonderen in het Havengebied rondom de Zijlpoort, Oude Rijn en Galgewater. Er zijn allerlei activiteiten, zoals nautische markten, oude ambachten, rondleidingen en bezoek aan schepen.

Op vrijdag 27 juli komen de schepen tussen 11.00 en 16.00 uur aan in de haven en de historische haven. Van 17:00 tot 19:00 uur is in de haven de 'grand opening'. Kijk op www.sail-leiden.nl voor het hele programma.

Omdat het druk kan worden in de binnenstad geldt er tijdens Sail een speciale vaarrichting (dit geldt niet voor beroepsvaart). Deze vaarrichting en de tijdvakken waarop bepaalde bruggen (extra) draaien vind je op bijgevoegde plattegrond.


Verspreid deze informatie met uw collega-ondernemers, medewerkers, leveranciers, bezoekers en andere belanghebbenden.


Samen zorgen we ervoor dat de stad zo goed mogelijk bereikbaar blijft en de gebruiker van de stad zo goed mogelijk is/wordt geïnformeerd.

Let op: We zijn erachter gekomen dat er een aantal storende fouten zitten in de namen van de bruggen. Het overzicht wordt zo spoedig mogelijk aangepast en opnieuw gedeeld.


Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsitems
Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsitems