logo logo
 
 

Nieuw bij CML: Zoë van Es

placehold

Vanaf april 2019 is Zoë van Es, Project- en Communicatiemedewerker, gestart bij Centrummanagement Leiden. Zij stelt zich graag kort even aan je voor!

Lees verder
 

Universiteit en ondernemers ontmoeten elkaar

placehold

Woensdag 10 april jl. kwamen ruim 200 ondernemers uit de binnenstad bij elkaar om de negende editie van de BinnenstadsBorrel in het Academiegebouw van de Universiteit Leiden te vieren.

Lees verder
 

Dag voor de Binnenstad

placehold

Vrijdag 29 maart jongstleden namen Hans Gennotte namens Centrummanagement en Jet van Haastrecht als Programmamanager Binnenstad namens de Gemeente Leiden deel aan de ‘Dag voor de Binnenstad’ in Eindhoven.

Lees verder
 

Stage Projectmedewerker Retailstrategie

placehold

Centrummanagement Leiden heeft voor komend najaar een stagevacature 'Projectmedewerker Retailstrategie' beschikbaar.

Lees verder
 

Gratis startersdag Leidse Regio

placehold

Startersdagen.com organiseert in samenwerking met Economie071 op woensdag 6 februari 2019 een gratis startersdag in Holiday Inn te Leiden.

Lees verder
 

Vragen aan de gemeente? Nu ook per WhatsApp bereikbaar!

placehold

Gemeente Leiden is gestart met een pilot waarbij inwoners via WhatsApp vragen aan de gemeente kunnen stellen. WhatsApp biedt een persoonlijke en laagdrempelige manier om een vraag te stellen.

Lees verder
 

Ambitiedocument: Leiden op weg naar 2030!

placehold

In de Into Business deze maand, december 2018, is een artikel opgenomen over het ambitiedocument waarin de vraag 'hoe we de stad economisch vitaal houden' centraal staat.

Lees verder
 

Vrijwilligers maken het verschil…

placehold

Honderden vrijwilligers zetten zich jaarlijks in om de Leidse evenementen mogelijk en extra leuk te maken. Al deze kanjers verdienen de beste training en die willen wij ze graag aanbieden.

Lees verder
 

Uitnodiging Ondernemersdag071

placehold

Op 9 oktober a.s. vindt de volgende editie van Ondernemersdag071 plaats. Het centrale thema van deze editie is ‘Groei in de regio’ waarin een combinatie gezocht wordt met duurzaamheid en circulair ondernemen.

Lees verder
 

Global Goals Social Impact Challenge

placehold

Gemeenten staan voor een enorme taak wat betreft de duurzaamheidsagenda. Circulaire economie, duurzamere consumptie- en productiepatronen, efficiëntere aanpak van afvalstromen en recycling, de energietransitie.

Lees verder