logo logo
 
 

De Paradijsvogel winnaar 'Win je Winkel' Leiden!

placehold

Jolanda Gaal zal naar verwachting 1 november de deuren openen van haar winkel 'De Paradijsvogel' aan de Haarlemmerstraat 206.


De jury was duidelijk: deze winkel gaat voor reuring zorgen in de Haarlemmerstraat en ver daarbuiten. Naast het maken en verhuren van bijzondere kostuums en sieraden zal Jolanda creatieve workshops, teambuildingsactiviteiten en themafeestjes gaan organiseren. Daarbij wil ze andere Leidse ondernemers betrekken, zodat ze elkaar kunnen versterken.

Bij 'Win je Winkel' zijn eigenlijk alleen maar winnaars, want de andere twee finalisten winnen op dit moment niet de winkel aan de Haarlemmerstraat 206, maar de organisatie blijft met hen in contact om een geschikte plek in de stad te vinden.

Centrummanagement Leiden heeft met een heel team aan 'Win je Winkel' gewerkt en met succes daarom zal zij in de nabije toekomst meer creatieve concepten uit gaan rollen.

Wij willen heel graag onze partners bedanken voor het mogelijk maken van de actie : Rabobank Leiden-Katwijk, Basis Bedrijfshuisvesting, Gemeente Leiden en Vecovab.

Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsitems
Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsitems