logo logo
 
 

Nieuw bij CML: Quincy Fraai

placehold

De komende 5 maanden zal Quincy aan de slag gaan om het team van Centrummanagement Leiden te versterken. Graag stelt hij zichzelf even aan jullie voor!


Beste allemaal,

Mijn naam is Quincy Fraai. Ik ben 26 jaar en ik kom uit Den Haag. Sinds 2013 volg ik de voltijd HBO opleiding European Studies aan de Haagse Hogeschool. De opleiding European Studies biedt verschillende mogelijkheden, afhankelijk van de route die ik zelf kies. Het biedt een brede basis en leidt mij als student op tot all-round professional. Ik kan onder andere terecht komen in functies zoals European Networker, lobbyist, beleidsmedewerker op lokaal, regionaal, nationaal en Europees niveau, communicatie-adviseur en nationaal of internationaal projectmedewerker.

Op 17 september ben ik begonnen met mijn afstudeerstage onder begeleiding van Monique IJsselsteijn en zal mij hierbij vooral bezig houden met het organiseren van de Winter Wonder Weken. Tijdens mijn stage wil ik dan ook zoveel mogelijk kennis en ervaring op doen met het organiseren van evenementen en hiermee een goede basis mee krijgen over alle werkzaamheden die horen bij een allround projectmedewerker evenementen. Ik kijk heel erg uit naar de combinatie van alle werkzaamheden, zowel op kantoor als straks lekker buiten als de evenementen eenmaal geopend zijn voor publiek.

Omdat ik tot eind januari stage loop, hoop ik ook nog een deel van de evaluaties mee te kunnen maken. Ik heb persoonlijk veel interesse in de aspecten die horen bij risicomanagement. Door risico’s van tevoren goed in kaart te brengen en hierop maatregelen te nemen, moeten de evenementen vlekkeloos gaan verlopen. Hieraan wil ik graag bijdragen.

Kortom, bij Centrummanagement Leiden wil ik mij graag ontplooien tot een complete medewerker die sympathiek, inspirerend en met een heldere visie anderen enthousiasmeert om efficiënt naar een gezamenlijk doel toe te werken.

Ik ga deze uitdaging dan ook met veel enthousiasme aan!

Met vriendelijke groet,

Quincy Fraai

Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsitems
Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsitems