logo logo
 
 

VRIJWILLIGERS BEDANKT! MIDDAG

placehold

Op zondagmiddag 11 februari werden de vrijwilligers van de Winter Wonder Weken op een ludieke wijze in het zonnetje gezet tijdens de Vrijwilligers Bedankt! middag. Om de middag extra feestelijk te maken is er een dresscode afgegeven, namelijk Winter Spelen.

Anders dan vorig jaar werd het feestje alleen met de vrijwilligers van de Winter Wonder Weken gevierd omdat er -helaas- nog geen nieuwe ontwikkelingen zijn ten aanzien van het te creëren vrijwilligersplatform 'SJORS'. Projectleider Monique Ijsselsteijn legt uit: "De ontwikkeling voor het platform voor vrijwilligers heeft op de achtergrond nog steeds aandacht, maar we hebben meer tijd nodig. Vanuit diverse overleggen die we hebben gehad zijn we eracher gekomen dat verschillende evenementenorganisatoren dezelfde uitdagingen hebben op het gebied van vrijwilligersbeleid. De omvang van dit project is daarom groter geworden, daardoor kost de ontwikkeling ook meer tijd."

Ook werd er tijdens het welkomstwoord een bijzondere speler naar voren geroepen, namelijk Mels Hartman. Mels heeft zich voor twee edities van de Winter Wonder Weken ingezet, maar zal vanaf 1 maart elders een nieuwe uitdaging aangaan. Mels werd in het zonnetje gezet en bedankt voor zijn tomeloze inzet! 

Naast het bedanken van Mels leende dit moment zich erg goed om Siebe voor te stellen als de nieuwe projectleider, welkom!

De Winter Spelen

placehold

Na het welkomswoord gingen de Winter Spelen van start. 

Middels een goksysteem werden de teams bepaald, per spel neemt team rood het op tegen team blauw. In totaal werder er vijf spellen gespeeld. 

  • Familieskiën
  • Ijsklont stuiteren
  • Sneeuwballen
  • Muts de Muts
  • Bobsleeën

placehold


Na het uitreiken van de prijzen aan de winnaars van de Winter Spelen werd er geaprès-skied, gezellig gekletst en als klap op de vuurpijl een heerlijke barbacue verzorgd. 

Tot slot mocht iedereen voordat zij weggingen een speciale sneeuwbal meenemen, gevuld met een presentje. 

Langs deze weg willen wij nogmaals alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet, met speciale dank voor Jeffrey en Yvette voor hun inzet en aansturing voor de sinterklaasactiviteiten en de ijsbaan! En dank aan Emile van Aelst voor het ter beschikking stellen van zijn foto’s.