logo logo
 
 

Bijeenkomsten

placehold

Centrummanagement Leiden is in samenwerking met diverse partijen initiatiefnemer voor een aantal belangrijke bijeenkomsten. Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor zowel ondernemers als voor vastgoedeigenaren, retailers, makelaars, investeerders en organisatoren van evenementen. Op deze pagina vindt u belangrijke en nuttige informatie met betrekking tot deze bijeenkomsten. Zo organiseren wij:
 

 • Zondagsopenstelling
  Afgelopen editie: 4 oktober 2016 in het Volkshuis.
  Leidse retail-ondernemers konden tijdens deze informatiebijeenkomst mee denken en hun mening laten horen wat betreft de zondagsopenstellling.
   
 • Bruisend Leiden
  Afgelopen editie: vrijdag 10 november in Scheltema.
  Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor organisatoren van evenementen. Bruisend Leiden brengt deze organisatoren bij elkaar om zo te kunnen netwerken en van elkaar te kunnen leren.
   
 • BinnenstadsBorrel
  Afgelopen editie: woensdag 8 november in Catharinahof.
  De BinnenstadsBorrel is bedoeld voor alle ondernemers uit de binnenstad, om onder het genot van een hapje en een drankje te netwerken en kennis uit te wisselen met collega ondernemers. 
   
 • Open Pandendag
  Afgelopen editie: 10 november 2016 op de 3e (toen nog leegstaande) etage van het toekomstig warenhuis van Hudson's Bay Company aan de Aalmarkt 22.
  Tijdens de Open Pandendag komt u als (potentiële) ondernemer, retailer, vastgoedeigenaar, makelaar of investeerder meer te weten over huidige/toekomstige stadsontwikkelingen, ontwikkelingen in de vastgoedmarkt, actuele loop- en koopstromen en meer!
   
 • Werkateliers
  Eerstvolgende editie: nog niet bekend 
  Tijdens werkateliers worden ondernemers en andere stakeholders vanuit verschillende vakgebieden uitgenodigd om actief te participeren in het opzetten van een gezamenlijke visie en strategie. In 2016/2017 worden de plannen zoals geformuleerd in 2015 verder ontwikkeld.