logo logo
 
 

Chocolate Company Leiden

placehold

Sinds een paar weken is de Chocolate Company geopend op de hoek van de Haarlemmerstraat en de Prinsessekade. Een jaar geleden ruilde bekend K&G muzikant Walter Pasma zijn vaste baan in voor het avontuur als franchisenemer voor de Chocolate Company.

Lees verder
 

Inloopavond herinrichting Morsstraat, Hogewoerd en Kaardesteeg

placehold

Op dinsdag 30 mei organiseert de gemeente Leiden een informatie inloopavond om ondernemers en bewoners te informeren over de herinrichting van de Morsstraat, Hogewoerd en Kaardesteeg.

Lees verder
 

Drukte verwacht tijdens Leiden Marathon

placehold

Aankomend weekend vindt de 27e editie van de Leiden Marathon plaats. Wij vragen ondernemers rekening te houden met extra drukte in de Leidse binnenstad en communiceren in dit bericht de diverse oversteekpunten.

Lees verder
 

Gratis pendeldienst tijdens bouw parkeergarage Garenmarkt

placehold

Vanaf zaterdag 20 mei zullen er gratis pendelbusjes rijden tussen de Korevaartstraat/Garenmarkt en de ROC Lammenschans om ervoor te zorgen dat ondernemers zo goed mogelijk bereikbaar blijven.

Lees verder
 

Energiescans in Herenstraat en Doezastraat groot succes

placehold

Na een succesvol traject met Leidse horeca-ondernemers, kregen ook tien ondernemers in de Herenstraat en Doezastraat van de gemeente Leiden een energiescan aangeboden.

Lees verder
 

Picknick Festival in juli

placehold

Picknick Festival zal dit jaar alweer voor het vierde jaar plaatsvinden in het van der Werfpark te Leiden op zondag 2, 9, 16 en 23 juli. Gezellige drukte dus op de zomerse zondagen in Leiden!

Lees verder
 

Kleedvermaak #4

placehold

Kleedvermaak is terug, op de Nieuwstraat 13! Met een eerste editie in 2014, start in mei 2017 de vierde editie met een hoop meer ervaring en kennis.

Lees verder
 

Belangrijke bijeenkomsten

placehold

Vanwege verschillende (startende) bouwprojecten in binnenstad, organiseert de Gemeente Leiden deze week verschillende bijeenkomsten.


Lees verder
 

Leiden is OPEN 2017

 

Ondernemers tonen interesse in Leidse binnenstad

placehold

Leiden staat steeds vaker op het verlanglijstje van landelijke retailers en horecaformules.

Lees verder